GOWIN SOCKS Co,.LTD

Как да направите лога на чорапите си?

Време за освобождаване: 2022-11-29 15:46:45  Хитове: 14

gowin Socks Co., Ltd са професионални производители на чорапи за повече от 10 години, като спортни чорапи, рокли чорапи, ежедневни чорапи и сублимационни чорапи. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти:-best възможни цени-high качество-oem дизайнери.

men socks factory.jpg

normallally има видове лога на чорапите, направени за нашите клиенти. Знаете ли какви процеси използваме, за да направим това лого? Позволете ми да ви представя някои методи по -долу.

1, jacquard process.it' s моделът върху тъканта, който е изтъкан с различни цветове на прежда. Той има характеристиките на добрия въздух Пропускливост и усвояване на влага.

Custom Jacquard cotton socks.jpg

2, отпечатване на екрана. За този метод трябва да натиснем мастилото през екрана, за да създадем печат. Логото ще Бъдете меки и еластични. Това лого е плосък ефект със силна интеграция с чорапи.

Custom Screen Printing sport socks.jpg

3, горещ трансфер печат/sublimation. Ще използваме модели за прехвърляне на чорапи чрез офсетна хартия и топлинни субстрати. Този метод може да приеме видове градиентни цветове. Този вид лого за печат е твърд и траен.

Custom designs Sublimation crew socks.jpg

4, бродерията .embroidery означава че след като чоракът е изтъкан, моделът е бродиран от машината. Този метод е подходящ за малко и просто лого. Този печат обикновено кара хората да чувстват размери, изискани и текстурирани.

предишен: No

Следващия: Моля, не питайте к...