GOWIN SOCKS Co,.LTD

Знаете ли дали носите памучни чорапи?

Време за освобождаване: 2022-11-30 16:51:26  Хитове: 10

uusitual обичаме да избираме чисти памучни чорапи, но те са чист памук 100% памук? Отговорът е не. Всъщност няма 100% памучни чорапи. Ако някой ви каже, че чорапите им са 100% памук, тогава чорапите са напълно нееластични и трябва да се изтъкат свободно, за да се поберат.100% памучни чорапи имат високо свиване и те не са силни и не са достатъчно издръжливи. , 100% памучни чорапи не се наричат ​​памучни чорапи, но трябва да се наричат ​​памук. 

Custom Men Crew Cotton Socks.jpg

now Средното съдържание на памук в памучните чорапи на пазара е около 75%-80% и еластичните влакна представляват 20% и 25% от памучните чорапи. Съгласно националния стандарт за маркиране на съдържание на влакна, той изобщо не може да бъде маркиран като 100% памук. няма 100% памучни чорапи. 

cotton е естествена суровина, която има добра пропускливост, хигроскопичност и бактериостаза. Но памучните чорапи също трябва да добавят някои функционални влакна, за да поддържат еластичността, бързината и комфорта на чорапите. Spandex, Nylon, Acrylic, Polyester са много често срещани функционални влакна. 

Custom Logo Custom Men Cotton Socks.jpg

after"happy чорапи"стана популярен за известно време, всички сякаш отваряха вратата към a Нов свят и откри възможността за съвпадение на чорапи. Чорапите на"happy чорапи"usual съдържат 86% памук. Обикновено чорапите с повече от 75% съдържание на памук могат да се наричат ​​"cotton чорапи", а чорапи с 85% съдържание на памук са много много са много Памучни чорапи с високи-grade.n

предишен: Моля, не питайте к...

Следващия: No